Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Zeytinburnu Kültür Sanatta Yeni Sezon Başlıyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zeytinburnu Kültür Sanatta Yeni Sezon Başlıyor!

Zeytinburnu Kültür Sanat, yeni sezona “Merhaba!” diyor. Kurulduğu günden bu yana attığı istikrarlı adımlarla bir kültür atmosferi oluşturan Zeytinburnu Kültür Sanat, yeni sezonda da hız kesmiyor. Bu sezon da kültür sanat kurslarının yanı sıra birçok önemli etkinlik; sergi, sinema, tiyatro, seminer, söyleşi, konser, panel, sempozyum Zeytinburnu Kültür Sanat’ta sanatseverleri bekliyor! Açılış 11 Ekim Cuma günü ZKSM’de!

 

Kültür ve sanat atmosferinin Zeytinburnu’nda bir kez daha hissedileceği 2024-2025 sezonunun açılış töreni 11 Ekim Cuma akşamı saat 19.00’da Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak. Açılış töreni sonrası Hattat Mehmed Özçay’ın O Ağaç adlı fotoğraf sergisi de sanatseverlerle buluşacak. Sezon açılış konserinde, İstanbul Devlet Türk Halk Müziği Korosu dinleyicilere müzik ziyafeti verecek. Tüm sanatseverlerin davetli olduğu açılış töreni, Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Ömer Arısoy’un katılımıyla saat 19.00’da gerçekleşecek.

 

Hattat Mehmed Özçay, “O Ağaç” adlı Fotoğraf Sergisiyle Zeytinburnu’nda!

Yeni sezonun ilk sergisi, açılış töreninin hemen ardından ziyaretçilerin ilgisine sunulacak. Daha önce kendi alanında birçok önemli esere imza atan ve beğeni toplayan Hattat Mehmed Özçay bu kez bir fotoğraf sergisiyle sanatseverlerin karşısına çıkacak. Özçay’ın tek bir ağaca odaklanarak ve onda derinleşerek ortaya koyduğu “O Ağaç” adlı sergisi, 30 Kasım’a kadar Zeytinburnu Kültür Sanat’ta ziyaret edilebilecek. Sergi açılışı 11 Ekim’de, sezon açılış töreninin hemen ardından yapılacak.

 

İstanbul Devlet Türk Halk Müziği Korosu’nun Konseri Saat 20.00’de!

Sergi açılışından sonra ise Zeytinburnu Kültür Sanat’ta açılış konseri başlayacak. Türkiye’nin kültür zenginliğini müzikle ifade eden İstanbul Devlet Türk Halk Müziği Korosu’nun konseri saat 20.00’de gerçekleşecek. Yerel üslupla çağdaş müzik anlayışının birleştiği konserde dinleyicilere bir Halk Müziği ziyafeti verilecek.

 

Ekim Ayında Zeytinburnu Kültür Sanat’ta Neler Var?

Her sezon olduğu gibi bu sezon da Zeytinburnu Kültür Sanat, birbirinden kıymetli isimleri ağırlayacak. Ekim ayından itibaren, birçok özel ve önemli etkinlik Zeytinburnu Kültür Sanat’ta gerçekleşecek. Ekim ayı kataloğumuza Zeytinburnu Kültür Sanat’ın web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz:

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İnegöl Belediyesi Personeline Prostat Kanseri Eğitimi VerildiÖnceki Haber

İnegöl Belediyesi Personeline Prostat Ka...

Çankaya Belediyesinin 1. Ahmet Say Müzik ve Edebiyat Ödüllerine layık görülen müzik ve edebiyat alanından sanatçılar belirlendiSonraki Haber

Çankaya Belediyesinin 1. Ahmet Say Müzik...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar