Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Yenilikçi Perakande Markaları Start-uplar ile Futurecommerce360da buluşuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yenilikçi Perakande Markaları Start-uplar ile Futurecommerce360da buluşuyor

Alkaş tarafından düzenlenen ‘Geleceğin Ticareti, Ticaretin Geleceği’ mottosu ile organize edilen ve Perakende sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirmeyi başaran FutureCommere360 konferansı bu yıl da 25 Eylül günü 42 Maslak AVM, 42Veneu sahnesi  hibrit olarak gerçekleşecek.

Alkaş’ın düzenlediği FutureCommerce360, ticaretin geleceğini sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirerek masaya yatırmaya hazırlanıyor. Perakendenin hazır giyimden FMCG’ye tüm alt sektörlerinden birçok üst düzey karar verici; fikir önderleri, çok kanallı perakendeciler, online perakendeciler, lojistik ve stok yönetimi şirketleri, dijital pazarlama şirketleri, e-ticaret teknoloji sağlayıcıları ve girişimcilerin yer alacağı konferans ayrıca katılımcılarına networking imkânı da sağlamayı hedefliyor.

Ticaretin tüm paydaşlarının sektör ile ilgili görüşlerinin detaylı bir şekilde işleneceği konferansta; yapay zeka, sürdürülebilirlik, hızlı moda, sosyal medya ticareti, perakende sektöründe girişimcilik, e-ihracat stratejileri, jeopolitik riskler ve evrilen ticaret dinamikleri gibi birçok konu ele detaylıca alınacak. FutureCommerce 360’ın bu yılki ana teması ise Danışma Kurulu ile yapılan toplantılar akabinde geliştirilen For omni; yani Bütünü kapsayan, çok yönlülüğü ifade eden bu tema, aynı zamanda konferansın da içeriğini oluşturan Yenilikçilik, Entegrasyon, İlham Verme ve Etki başlıklarını içeriyor.  Bu anlamda, konferans esnasında Start-up Lounge’da 14 start-up firma perakende patronları ile buluşma şansı yakalayarak özel networking yapabilecekler. Start-up Lounge’da bulunacak firmalar arasında Carrefoursa, Coca Cola, Defacto, Ege Yapı, Flo, İş Bankası Yapay Zeka Fabrikası, Lc Waikiki, Watsons, Koton ve Penti yer alırken katılımcı start-up’lar ise art lavs, b2metric, Blueit, Blushy, captanomy, crait, evreka, harcy, orphex, the revivas, Rnv, Syedrax ve wastespresso olacak.

Future Commerce 360’ın bu yıl girişimcileri bir yarışma ile de destekleyecek. Alkaş ve Danışma kurulu tarafından çeşitli değerlendirmelerden geçtikten sonra 32 firmadan en iyi 5 start-up markası belirlendi. Girvak, YGA, İş Bankası Yapay Zekâ Fabrikası, gibi kuruluşlar kanalıyla belirlenen start-up firmaları ‘Geleceğin Ticaretinde Söz Sırası Girişimcilerde’ isimli oturum esnasında sahnede katılımcılara girişimlerini anlatan kısa bir sunum yapacak ve katılımcı oylaması ile ilk 3 belirlenecek. Ardından finalist start-up firmaları perakende sektörünün üst düzey isimleri ile buluşarak sektöre katma değer nasıl sağlayabilecekleri görüşülecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
”Dayı 2: Bir Adamın Hikayesi” filminin oyuncuları okuma provasında bir araya geldiÖnceki Haber

”Dayı 2: Bir Adamın Hikayesi” filminin o...

Haluk Levent ile unutulmaz 9 Eylül coşkusuSonraki Haber

Haluk Levent ile unutulmaz 9 Eylül coşku...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar