Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Türkiye Finans Mobil den CarrefourSA da geçerli hediye çeki

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye Finans Mobil den CarrefourSA da geçerli hediye çeki

Türkiye Finans, CarrefourSA ile iş birliği yaparak dijital bankacılık alanında müşterilerine sunduğu ayrıcalıklara bir yenisini daha ekledi. “Türkiye Finans Mobil” uygulaması üzerinden yeni müşteri olan ve kredi kartı alarak 10 Ekim’e kadar herhangi bir tutarda harcama yapan herkes, CarrefourSA’da geçerli 500 TL değerinde hediye çeki kazanacak.

Türkiye Finans, müşteri deneyimini geliştiren bankacılık anlayışı ve dijital bankacılıktaki öncü vizyonu ile müşterilerine ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Mobil uygulama üzerinden Türkiye Finanslı olarak kredi kartı alan ve kartını herhangi bir harcama için kullanan tüm yeni müşteriler, CarrefourSA’da geçerli 500 TL değerinde hediye çeki kazanıyor. 

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin, 26 Ağustos 2024 ile 30 Eylül 2024 tarihleri arasında “Türkiye Finans Mobil” uygulaması üzerinden Türkiye Finans müşterisi olmaları ve aldıkları yeni kredi kartıyla, 10 Ekim 2024 tarihine kadar, tutar sınırlaması olmaksızın tek bir harcama yapmaları yeterli. Kazanılan 500 TL değerindeki hediye çeki, CarrefourSA’nın Türkiye çapındaki tüm mağazalarında ve web sitesi üzerinden yapılacak online alışverişlerde 1 yıl boyunca geçerli olacak. 

“Ayrıcalıklı değerler sunan ürün, hizmet ve çözümler sunmaya devam ediyoruz”

Türkiye Finans Dijital Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Melis Tosun Arslan, kampanyaya ilişkin şunları söyledi: “Türkiye Finans olarak daima, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran, onlara ayrıcalıklı değerler sunan ürün, hizmet ve çözümler sunmaya devam ediyoruz. Yeni müşterilerimizin de hızlı, kesintisiz ve mükemmel müşteri deneyimini Türkiye Finanslı oldukları ilk andan itibaren yaşamaları, bizler için önemli. Müşterilerimize hem finansal ihtiyaçlarını karşılamaları hem de günlük hayatlarında avantajlar elde etmeleri için yeni fırsatlar sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. CarrefourSA ile yaptığımız iş birliği sayesinde, daha fazla müşterimizi öncü dijital bankacılık vizyonumuz doğrultusunda sunduğumuz yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle tanıştırmayı hedefliyoruz. Türkiye Finanslı olmanın ayrıcalıklarını yaşamak isteyen herkesi, mobil uygulamamız üzerinden yeni müşteri olarak bu fırsatlardan yararlanmaya davet ediyor, 500 TL değerindeki hediye çeki ile müşterilerimize CarrefourSA’da keyifli alışverişler diliyoruz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Depresyon Artıyor: Çocuklarımızın Psikolojik Sağlamlığını Nasıl Güçlendirebiliriz?Önceki Haber

Depresyon Artıyor: Çocuklarımızın Psikol...

Tüik: Sanayi üretimi yıllık %3,9 azaldıSonraki Haber

Tüik: Sanayi üretimi yıllık %3,9 azaldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar