Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

MOYSAD Yönetim Kurulu MOSDER’le Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MOYSAD Yönetim Kurulu MOSDER’le Bir Araya Geldi
Mobilya sektörünün ileri gelenleri MOSDER genel merkezinde bir araya geldi. MOYSAD Başkanı Davut Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MOSDER’le sektörün sorunlarını ve ihracat hamlelerini konuştu.

Mobilya ve Yatak Sanayicileri Derneği MOYSAD'ın Başkanı Davut Doğan, Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Batallı ve Genel Sekreter Abdullah Yaşar, MOSDER’e nezaket ziyaretinde bulundu. MOSDER Başkanı Davut Karaçak ve Yönetim Ekibi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, mobilya sektörünün iki önemli temsilcisi, sektörün geleceği ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

MOSDER Başkanı Davut Karaçak, sektörde dayanışma ve beraberlik yaklaşımının geliştirilmesi adına olumlu bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti. İki derneğin ortak amaç ve hedefler doğrultusunda oluşturacağı sinerjinin önemine dikkat çeken Karaçak, MOSDER ve MOYSAD üyelerini sektörün geleceğinin konuşulacağı ortak bir toplantıya davet etti.

"İhracat En Önemli Hedefimiz"

İhracatın ülke ekonomisine olan katkısı göz önüne alındığında sektör olarak 10 milyar dolarlık ihracat hedefini vurgulayan Davut Karaçak, “Şu an ihracatta dünyada 12. sırada yer alan Türkiye’nin ilk 10'da olma hedefine önümüzdeki 5 yıl içerisinde ulaşması için çalışıyoruz” dedi.

"MOSDER sektörün birleştirici ve bütünleştirici gücü olacak"

MOSDER Başkanı Davut Karaçak yaptığı açıklamada; “Mobilya sektöründe, adında Türkiye olan bir dernek olarak çeşitli kurumlar ve derneklerle görüşmelere devam edip sektörün bütünleştirici gücü olacağız. Bu hedef çerçevesinde de MOYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan ve dernek üyeleri ile sektörümüzün sorunlarını ve ihracatı artırmanın yollarını ele aldık” dedi.  Karaçak ayrıca MOSDER ve MOYSAD’ın ortak amacının Türk mobilyasını, Türk birlik ve beraberlik ruhunu tüm dünyaya aktarmak olduğunun altını çizdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye’nin enerji devi Astor’dan Sırbistan’a ihracatÖnceki Haber

Türkiye’nin enerji devi Astor’dan Sırbis...

ULUSOY UN, TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK İKİNCİ TARIM FİRMASISonraki Haber

ULUSOY UN, TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK İKİNCİ T...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar