Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Kartepe Sıfır Atıkta İddialı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kartepe Sıfır Atıkta İddialı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde ilçe genelinde sıfır atık projeleri devam ediyor. Kartepe Belediyesi Kartepe Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerine yönelik sıfır atık bilgilendirme ve pil kutularının dağıtımı yapıldı.

Başkan Kocaman’ın öncülüğünde “Hedef Sıfır Atık” projesi kapsamında Kartepe Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerine atık yağ ve Ambalaj Atıkları konteynırları teslim edilirken yüz yüze bilinçlendirme eğitimleri verildi.

 

150 KURSİYERE EĞİTİM VERİLDİ

Kartepe Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Gürkaş’ın da katıldığı programda Hedef Sıfır Atık projesi hakkında Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim gören 150 kursiyere Kartepe Belediyesi çevre mühendisleri tarafından bilgi verildi. Kursiyerler yapılan proje için Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a teşekkür ederken, sorularına cevap aldılar.

 

SIFIR ATIK SÜREKLİLİĞİ

Projenin ilçe genelinde yaygınlaştırılacağını artarak devam edeceğini belirten Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Çevre koruma bilinci, sürdürülebilir bir gelecek için hayati önem taşır. Atık yönetimi, bu bilincin pratikteki en önemli yansımalarından biridir. Sıfır atık hedefi, atıkların doğaya zarar vermesini önlemek ve onları değerli kaynaklara dönüştürmek için bir yol haritası sunar. Her birimizin bu konuda sorumluluk alması, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakma hedefimize ulaşmamızı sağlayacaktır. Bu hizmetler tek seferlik bir iş değildir. Amacımız geri dönüşüm sıfır atık bilincini toplumun her kesimine yaymak ve bu sayede sistemin kendi kendini doğru yönetebilir hale gelmesini sağlamaktır” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Egeli akademisyenlerden pestisit ve gübre kullanımına yönelik çevre dostu projeÖnceki Haber

Egeli akademisyenlerden pestisit ve gübr...

Hepsiburada, Patili Dostlara Destek kampanyasıyla dayanışmayı büyütmeye davet ediyorSonraki Haber

Hepsiburada, Patili Dostlara Destek kamp...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar