Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Her Yer “Son Durak Ankara Son Kale Haymana”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Her Yer “Son Durak Ankara Son Kale Haymana”
Sakarya Meydan Muharebesi Zaferi ve Şehitleri Anma ve Kutlama Etkinlikleri kapsamında hazırlanan “Son Durak Ankara Son Kale Haymana” afişleri Ankara’daki toplu taşıma araçlarına asıldı.Haymana Belediyesi, bir yandan Sakarya Meydan Muharebesi Zaferi ve Şehitleri Anma ve Kutlama Etkinliklerini sürdürürken diğer yandan da bu zaferin geçtiği ve kazanıldığı toprakların Haymana olduğu gerçeğini duyurmaya da her platformda devam ediyor. Bu kapsamda hazırlanan “Son Durak Ankara Son Kale Haymana” afişleri Ankara’daki toplu taşıma araçlarına asıldı. Metro, Ankaray ve otobüslerdeki afişler 13 Eylül’e kadar asılı kalacak. Koç “Haymanamızın Önemini Her Yerde Anlatacağız”Sakarya Meydan Muharebesi’nin geçtiği ve kazanıldığı toprakların Haymana olduğunu belirten Başkan Koç “Bu gerçeğin bilinmesi için çalışıyoruz. Kurtuluş Savaşımızın son durağı Ankara son kalesi ise Haymana’dır. Eğer düşman bu topraklarda durdurulmasa neler olacağını tahmin bile edemiyorum. Böylesine önemi olan bu zaferin bu topraklarda kazanıldığını önce Haymanalı iyi bilecek, Ankaralı hemşehrilerimiz de bu savaşın geçtiği alanları, şehitleri ve müzeleri gezecek. Bizler sahip çıkıp duyurdukça Türkiye’nin her yerinden vatandaşlarımız gelecek.  Çalışmalarımızı bu düşünce üzerine şekillendiriyoruz. Bu kapsamda Ankara’daki tüm toplu taşıma araçlarına ‘Son Durak Ankara Son Kale Haymana’ afişlerimizi astırdık.” dedi.Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sakarya Meydan Muharebesi Zaferi ve Şehitleri Anma ve Kutlama Etkinlikleri kapsamında hazırlanan “Son Durak Ankara Son Kale Haymana” afişleri Ankara’daki toplu taşıma araçlarına asıldı.

Haymana Belediyesi, bir yandan Sakarya Meydan Muharebesi Zaferi ve Şehitleri Anma ve Kutlama Etkinliklerini sürdürürken diğer yandan da bu zaferin geçtiği ve kazanıldığı toprakların Haymana olduğu gerçeğini duyurmaya da her platformda devam ediyor. Bu kapsamda hazırlanan “Son Durak Ankara Son Kale Haymana” afişleri Ankara’daki toplu taşıma araçlarına asıldı. 

Metro, Ankaray ve otobüslerdeki afişler 13 Eylül’e kadar asılı kalacak. 

Koç “Haymanamızın Önemini Her Yerde Anlatacağız”

Sakarya Meydan Muharebesi’nin geçtiği ve kazanıldığı toprakların Haymana olduğunu belirten Başkan Koç “Bu gerçeğin bilinmesi için çalışıyoruz. Kurtuluş Savaşımızın son durağı Ankara son kalesi ise Haymana’dır. Eğer düşman bu topraklarda durdurulmasa neler olacağını tahmin bile edemiyorum. Böylesine önemi olan bu zaferin bu topraklarda kazanıldığını önce Haymanalı iyi bilecek, Ankaralı hemşehrilerimiz de bu savaşın geçtiği alanları, şehitleri ve müzeleri gezecek. Bizler sahip çıkıp duyurdukça Türkiye’nin her yerinden vatandaşlarımız gelecek.  Çalışmalarımızı bu düşünce üzerine şekillendiriyoruz. Bu kapsamda Ankara’daki tüm toplu taşıma araçlarına ‘Son Durak Ankara Son Kale Haymana’ afişlerimizi astırdık.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belediye Sokağı;nda “teknoloji” varÖnceki Haber

Belediye Sokağı;nda “teknoloji” var

Her Yer “Son Durak Ankara Son Kale Haymana”Sonraki Haber

Her Yer “Son Durak Ankara Son Kale Hayma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar