Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Geyvede Yaz Spor Okulları Sertifika Töreni gerçekleştirildi.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Geyvede Yaz Spor Okulları Sertifika Töreni gerçekleştirildi.

Geyve Belediyesi'nin düzenlediği Yaz Spor Okulları'nın kapanış ve sertifika takdim töreni, Geyve Kapalı Spor Salonunda önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Yeniden Refah Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Geyve’de Yaz tatili süresince 7-15 yaş aralığındaki 1500’e yakın çocuk ve genç, 10 farklı branşta aldıkları eğitimler neticesinde sertifika almaya hak kazandı. Kapanış töreninde, sporcular sertifikalarını ailelerinin önünde aldı. Geyve Belediyesi'nin yaz boyunca sunduğu spor olanakları, çocuklara hem verimli bir tatil geçirme fırsatı sağladı hem de kişisel gelişimlerine katkıda bulundu.

Geyve Kapalı Spor salonunda sporcu öğrencilerin ve ailelerin yoğun katılımı ile gerçekleşen törene 61. T.C. Hükümeti Gençlik ve Spor Bakanı, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Cafer Azaklı, Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkan Yardımcısı Biran Yasa, İlçe Başkanı Murat Özkan, Belediye Meclis üyeleri ve protokol mensupları katıldı.

Başkan Yıldız; “Hedefimiz Geleceğin Şampiyonlarını Çıkartmak”

Törende konuşma yapan Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız; “Bu yıl 10 farklı branşta 1500’e yakın evladımıza eğitimler gerçekleştirdik. İnşallah bu eğitimleri yılın 12 ayına yayacağız. Geyve’yi ahlaklı sporcular yetiştireceğiz. Ve inşallah 3-5 yıl sonra Geyve’den Balkan şampiyonları, Avrupa dereceleri çıkartacağız.” Dedi.

Bakan Kılıç; “Çocukların Yüzde Yüzü Özgüveni Yüksek Bireyler Olacak”

Geyve Yaz Spor Okulları Kapanış ve Sertifika Törenine katılan önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, gençlere ve çocuklara katkı sunan faaliyetlerinden dolayı Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız’ı tebrik ederek; “Spor okullarına gelmek evlatlarımızın beden ve ruh gelişimine büyük katkı sağlayacak. Özgüvenleri artacak, kendilerini daha iyi hissedecekler. Belki 100 tanesinden 1’i profesyonel sporcu olacak ama yüzde yüzü kendine güvenen, özgüveni yüksek bireyler olacak. Yüzde yüzü sosyal, rahat ilişki kurabilen, toplumda kendine alan açabilen bireyler olacaklar. Artık büyükşehir hastalıkları, apartman hastalıkları hepimizi sarmaya başladı. Karşı komşusunu bile tanımayan insanlar oluyoruz. O sebeple sosyalleşebilen bir nesil yetiştirebilmek için bu tarz organizasyonlara çok büyük ihtiyacımız var. O sebeple Geyve Belediye Başkanımız Selçuk Yıldız’ı kutluyorum.” Dedi.

Yaz Spor Okulları Kapanış ve Sertifika Takdim töreninde genç sporcular ile tek tek ilgilenen Bakan Suat Kılıç ve Başkan Selçuk Yıldız sertifikaları tek tek takdim etti. Program sporcular ile çekilen aile fotoğrafı ile son buldu. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmirin 102 yıllık gurur tablosuÖnceki Haber

İzmirin 102 yıllık gurur tablosu

Avrupanın en büyük çevre projesi büyük dikkat çekti; Türkiyenin gözü İzmit KörfezindeSonraki Haber

Avrupanın en büyük çevre projesi büyük d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar