Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Edenred’e 4 yıl üst üste “Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortağı” ödülü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Edenred’e 4 yıl üst üste “Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortağı” ödülü
​​​​​​​“Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortakları”nın ödüllendirildiği B2B Excellence Awards’ta yemek kartı sektörünün birincisi dördüncü kez Edenred Ticket Restaurant oldu. 

 

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen, Marketing Türkiye ve Kuantum Araştırma iş birliğinde Deloitte Türkiye’nin uzmanlığıyla 21 farklı kategoride kurumların değerlendirildiği ve ödüllendirildiği B2B Excellence Awards, 14 Mayıs Salı günü Wyndham Grand Istanbul Levent’te düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yemek kartının yaratıcısı ve öncüsü Edenred Türkiye, dördüncü kez üst üste kendi sektöründe birinciliği alarak “Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortağı” seçildi.

Edenred Türkiye CMO’su Zeynep Ege Dura; “Edenred Ticket Restaurant olarak, öncüsü olduğumuz yemek kartı sistemimizle dördüncü kez üst üste ‘Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortağı’ seçildiğimiz için mutlu ve gururluyuz. 35 bini aşkın kurumsal müşterimiz için 60 bin üye restoran, kafe, büfe, markette ve binlerce akaryakıt istasyonunda hizmet veriyoruz. Aldığımız bu ödül, verdiğimiz hizmetin kalitesini, ekibimizin profesyonelliğini ve iş ortaklarımızın bize duyduğu güveni kanıtlıyor. Mükemmel iş ortağı olma yolunda hayata geçirdiğimiz yenilikçi dijital çözümlerimizle işletmelere, süreçlerini optimize edebilme, verimliliklerini artırma ve zaman ve maliyetten tasarruf edebilme fırsatı sunuyoruz. Böylelikle, ülke ekonomisine katma değer sağlamak bizim için çok kıymetli. İmza attığımız bu başarıda emeği geçen Rüya Takımımızın her bir üyesini yürekten tebrik ediyorum. Var oluş amacımıza uygun olarak bağları zenginleştirerek güçlendirmeye ve daima daha iyisini yapmaya, başarılarımıza başarı katmaya devam edeceğiz.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kütahyalı gençler “Fikirlerine Sahip Çık”tı!Önceki Haber

Kütahyalı gençler “Fikirlerine Sahip Çık...

İşverenler ile çalışanlar arasındaki 'Beklenti Açığı' büyüyorSonraki Haber

İşverenler ile çalışanlar arasındaki 'Be...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar