Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Başkan Işık “Hayatımızdaki yeriniz çok özel”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Işık “Hayatımızdaki yeriniz çok özel”

Gaziemir’de yaşayan gaziler ve yakınları ile Gaziler Günü’nde bir araya gelen Belediye Başkanı Ünal Işık, “Aklımızdaki, kalbimizdeki ve hayatımızdaki yeriniz her zaman çok özel. Ne yapsak da hakkınızı ödeyemeyiz. Hepinize minnettarız” diye konuştu.

Gaziemir Belediyesi 19 Eylül Gaziler Günü’nde, gaziler ve gazi aileleri için yemek düzenledi. Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık’ın ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe Gaziemir Kaymakamı Kudret Kurnaz, ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ve gazi aileleri katıldı. Gazilerin ve ailelerinin taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Ünal Işık, belediye olarak her zaman onların yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.

“Gazilerimiz milletimizin gururudur”
Gazilerin fedakârlıklarının hiçbir zaman unutulmayacağına vurgu yapan Belediye Başkanı Ünal Işık, “Yurtta barış, dünyada barış’ diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocukları, ülkemizin bir çakıl taşını kimseye vermeyen bir ulusun yurttaşlarıyız. Sizler, bu topraklar için canınızı ortaya koyarak, kanınızla, canınızla vatanımızın bağımsızlığını savundunuz. Bizlerin ülkemizde özgürlük ve refah içinde yaşamamızı sağladınız. Bu yüzden aklımızdaki, kalbimizdeki ve hayatımızdaki yeriniz her zaman çok özel. Bizler de sizlere sahip çıkmak, huzur içinde bir yaşam sürmenizi sağlamak için var gücümüzle çalışacağız. Siz gazilerimiz, milletimizin gururusunuz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. 19 Eylül Gaziler Gününüz kutlu olsun” diye konuştu.
Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık’a çiçek takdim eden Şehit Asker, Şehit Polis Aileleri Derneği Başkanı Adem Tezgel, gazilere ve şehit ailelerine verdiği destek için Işık’a teşekkür etti.

Etkinlikte konuşan Gaziemir Kaymakamı Kudret Kurnaz ise “Ülkemiz için canını ortaya koyan, gazilikle şereflendirilen sizlerin yanında olmaktan gurur duyuyorum. Her biriniz cesaretinizle bu toprakların kaderini değiştirmiş kahramanlarsınız. Vatanımız için dökülen her damla kan, her damla gözyaşı unutulmayacaktır. Vatan aşkıyla, bayrak uğruna, bağımsızlık yolunda şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı saygıyla yâd ediyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizi, saygı, sevgi ve minnetle anıyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayraklıda Gaziler Günü kutlandıÖnceki Haber

Bayraklıda Gaziler Günü kutlandı

Başkan Kocaman milli sporculara başarılar dilediSonraki Haber

Başkan Kocaman milli sporculara başarıla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar