Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

10 Kasım Atatürkü Anma Programı Malkarada düzenlenen törenlerle gerçekleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
10 Kasım Atatürkü Anma Programı Malkarada düzenlenen törenlerle gerçekleştirildi

Yurdumuzun Kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya hayatına gözlerini kapayışının 85. yıl dönümü çerçevesinde, 10 Kasım 2023 Cuma günü Atatürk Anıtı Önünde Ulu Atatürk'ü Anma programı gerçekleştirildi.

Törene; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, 95. Zırhlı Tugay Komutanı Tnk Alb. Fatih Solmazlar, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Cumhuriyet Başsavcısı Semih Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Volkan Korkmaz, İlçe Jandarma Komutanı üsteğmen Tolga Özçoban, siyasi parti başkanları ve temsilcileri, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu başkanları ve temsilcileri, asker-i erkân, okul müdürleri, dernek başkanları, gaziler, basın mensupları, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Çelenklerin Atatürk Anıtı önüne sunulmasıyla başlayan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni yurdumuzun kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'mızın okunmasının ardından, Kültür Merkezinde gerçekleştirilen anma programıyla devam etti.

Hüseyin Köse İlkokulu tarafından Kültür Merkezinde gerçekleştirilen anma programı, yurdumuzun kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'mızın okunması ile başladı.

Hüseyin Köse İlkokulu Müdürü Erkan Dağ’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirmesinin ardından, video gösterimi, Atatürk’ün Asker Kişiliğini anlatan konuşmanın yapılması, şiirlerin okunması, 10 Kasım Atatürk Oratoryosu ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından Atatürk’ü Anma program son buldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, 95. Zırhlı Tugay Komutanı Tnk Alb. Fatih Solmazlar, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul takdim etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Atatürk için mevlit okutuldu, lokma dağıtıldıÖnceki Haber

Atatürk için mevlit okutuldu, lokma dağı...

İzmir Ataya saygı için 350 metrelik posterle yürüdüSonraki Haber

İzmir Ataya saygı için 350 metrelik post...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar