© Sektorel 2021

Katkı ve Koruyucu İçermeyen Ürünleri ile UNO, Sağlıklı ve İyi Beslenmeyi Teşvik Ediyor

Kurulduğu günden bugüne tüketicileri için sağlıklı, besin değeri yüksek, lezzetli ve el değmemiş ürünler üreten UNO, katkı ve koruyucu içermeyen ekmeklerini, doğa dostu ambalajlarında tüketicileri ile buluşturuyor.

Kurulduğu günden bugüne tüketicileri için sağlıklı, besin değeri yüksek, lezzetli ve el değmemiş ürünler üreten UNO, katkı ve koruyucu içermeyen ekmeklerini, doğa dostu ambalajlarında tüketicileri ile buluşturuyor.

 

Yüksek besin değerine sahip tam tane tahılların ve çiya, karabuğday, siyez gibi antik tahılların besleyiciliği ile modern yaşam pratiklerini buluşturan UNO, katkı ve koruyucu içermeyen ürünlerini Türkiye’nin 81 iline ulaştırmaya devam ediyor.

 

Kurulduğu 1990 yılından bugüne sağlıklı ve besleyici gıdaya erişimi önceliklendiren UNO; protein, lif, vitamin ve mineral yönünden zengin, Premium Çok Tahıllı ve Siyez Buğdaylı, Premium Çavdarlı ve Karabuğdaylı, Denge Tam Buğdaylı ve Çiya Tohumlu ürünlerini katkı ve koruyucu içermeden tüketicileri ile buluşturuyor.

 

Uzun süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda katkı ve koruyucu madde içermeden de, ürünlerin lezzet, pratiklik, tazelik ve uzun süre muhafaza edebilme özelliklerini korumayı başaran UNO, sağlıklı ve iyi beslenme kaynağı olan antik tahıllar ile tam tahıllardan ürettiği ekmekleri tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

 

UNO’nun kurulduğu günden bugüne iyi beslenmeyi desteklemek için sürekli çalıştığını belirten UNO CEO Vekili Evin Pehlivanlı “Türkiye’nin ilk paketli ekmek markası UNO olarak ‘Ekmeğinizi Elletmeyin’ sözleri ile 30 yılı aşkın bir süredir hayatınızdayız. Bu süre zarfında önceliklerimizden biri de sizleri daha besleyici ürünlerle buluşturmak oldu. TÜBİTAK tarafından desteklenen, Türkiye’nin ilk ve tek ekmek Ar-Ge merkezine sahip olan UNO, ürünlerinin sadece daha besleyici olması için değil; daha hijyenik, daha pratik, dilimli ve paketli bir şekilde sizlerle buluşması için durmaksızın çalıştı. Bu çalışmaların sonucunda UNO olarak israfı da önlerken, farklı tahıl ve tohumlardan oluşan yeni ürünlerimizi de sizlerin beğenisine sunduk. Ürünlerimize tam tane ve antik tahılları da ekleyerek, protein, lif ve mineral açısından zengin ve besleyiciliği kadar da lezzetli ekmekler ürettik.. Ar-Ge çalışmalarımız sayesinde katkı ve koruyucu içermeden, yine hijyenik yine besleyici ve yine tüketim süresi uzun bir ekmek üretmeyi başardık. Premium Çok Tahıllı ve Siyez Buğdaylı, Premium Çavdarlı ve Karabuğdaylı, Denge Tam Buğdaylı ve Çiya Tohumlu ekmeklerimiz alıştığınız ve aradığınız tüm özelliklerini kaybetmeksizin, katkı ve koruyucu içermeden, doğa dostu akıllı ambalajlarında sofranıza ulaştırıyoruz. İlk ekmek ürettiğimiz tarihten bu yana hayata geçirdiğimiz Ar-Ge çalışmalarımız sonucunda bugün hijyenik, besleyici, lezzetli, pratik ve gıda israfını önleyebilen, taze bir şekilde tüketilme imkânı sağlayan, dilimli ve paketlenmiş ekmeklerden oluşan ürünlerimiz, modern ve pratik hayatın vazgeçilmezi olmaya devam edecek” dedi.

 

Beslenme Dostu Ürünler Doğa Dostu Ambalajında

UNO, Ekim 2020’de lansmanı gerçekleştirdiği Akıllı Ambalajı teknolojisi ile tamamen doğa dostu olan yeni ambalajını tüketici ile tanıştırdı. Tamamıyla doğa dostu olarak tasarlanan UNO’nun tüketiciler ile buluşturduğu akıllı ambalajı, oxo-biyo-çözünür özelliğiyle doğada hiçbir kalıntı bırakmadan, 24 ay içerisinde tamamen çözülerek yok oluyor.

 

Ar-Ge çalışmaları sonucunda ürünlerini Akıllı Ambalajı ile tüketicilerine sunan UNO, doğaya karşı sorumluluğunu yerine getirirken, toplumun sağlıklı ve iyi beslenme beklentisini karşılamak için katkı ve koruyucu içermeyen ürün çeşidini zenginleştirmek, Türkiye’nin daha iyi beslenmesi için sağlıklı ve iyi beslenmeyi teşvik etmeyi sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER