Efeler Çiftliği’nden tam yağlı olgunlaştırılmış İzmir Tulum Peyniri
EKONOMİEfeler Çiftliği’nden peynirseverlere nefis tat ve aromasıyla tulum peyniri Sadece Türkiye’nin değil, Avrupa’nın da en nitelikli çiftliklerinden biri olan Efeler Çiftliği, en az 9 ay dinlendirilmiş Efeler Çiftliği İzmir Tulum Peyniri’ni tüketiciler ile buluşturdu.
Ülkemizin AB standartlarında üretim yapan en büyük çiğ süt üretim çiftliklerinden biri olan Efeler Çiftliği, mevcut çiğ süt, pastörize süt, taze kaşar peyniri, tereyağı ve sade yağ ürünlerine yenisini ekleyerek, Efeler Çiftliği Tulum Peyniri’ni seçkin şarküterilerde satışa sundu.
Efeler Çiftliği’nin uzun çalışmalar sonucu ürettiği yeni ürünü Efeler Çiftliği İzmir Tulum Peyniri, hiçbir renklendirici ve katkı maddesi olmadan; sadece süt şirden maya ile geleneksel yöntemler ile hazırlanıyor ve en az 9 ay dinlendirilerek tamamen Efeler Çiftliği ineklerinin sütünden elde ediliyor.
2017 yılından bu yana alametifarikası çiğ sütü 2 litrelik ambalajlarda 320 noktada perakende olarak kendisine ait soğuk zincir kanalıyla doğrudan satan, daha sonra 1 litrelik pastörize sütü tüketicilerle buluşturan ve kısa süre önce de içinde hiçbir renklendirici, bitkisel yağ ve koruyucu katkı maddesi bulunmayan taze kaşar peynirini tüketicilerle buluşturan Efeler Çiftliği, Türkiye’nin en lezzetli peynirleri arasında yer alan İzmir Tulum Peyniri’ni tüketicilerin beğenisine sundu.
Tamamen İzmir yöresine ait olan, yüksek oranda proteini içinde bulundurarak özenle beslenen ineklerin sütünden elde edilen Efeler Çiftliği İzmir Tulum Peyniri, ağızda dağılan yarı sert ve gözenekli yapısıyla tüketicilerin vazgeçilmezi olmaya aday. İçerisinde bol miktarda A ve B vitamini bulundurarak kalsiyum, fosfor ve demir açısından oldukça zengin olan Efeler Çiftliği İzmir Tulum Peyniri, “Onaylı Süt Çiftliği” sertifikasına sahip Efeler Çiftliği’nin modern tesislerinde üretiliyor.
Kahvaltı sofralarını, peynir tabaklarını zenginleştiren Efeler Çiftliği İzmir Tulum Peyniri seçkin şarküterilerde tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Tamamen doğal, organik ve katkısız bir İzmir lezzeti olan tulum peyniri, Efeler Çiftliği sütü farkıyla içinde hiçbir renklendirici, bitkisel yağ ve koruyucu katkı maddesi bulunmadan üretiliyor.
EFELER ÇİFTLİĞİ HAKKINDA:
En iyi, en sağlıklı ve lezzetli sütü elde etmek için Aydın’ın Germencik ilçesinde 766 dönüm arazi üzerine kuruldu. İneklerini pestisitlerden, ağır metallerden, toksinlerden uzak kendi yetiştirdiği sağlıklı yemler ve yeşilliklerle besleyen Efeler Çiftliği, hayvan refahını ve mutluluğunu her şeyin önünde tutarak sürecin her aşamasında en son teknolojiyi kullanır. Büyük ölçekli süt üretimi ile Türkiye’nin seçkin süt ve süt ürünü markalarına süt vermeye başlayan Efeler Çiftliği, yeme içme sektörünün önde gelen markalarına toptan süt tedariğinde bulunur. Kurulduğu ilk günden bu zamana kadar üretimin her aşamasında gösterdiği özeni AB standartlarında ‘Onaylı Süt Çiftliği’ ve ‘Hastalıklardan Ari İşletme’ belgesi, ‘İyi Tarım Uygulamaları Sertifikası’, ‘ISO 22000 Sertifikası’ ve ‘Dünya Helal Birliği Sertifikası’ ile tescillemiştir. Ayrıca devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan Turquality’nin 2007’den beri üyesidir.
İlginizi Çekebilir