© Sektorel 2021

Canik Belediyesinden Mesleki Gelişim Atağı

Canik Belediyesi, öğretmenlere özel düzenlediği Veri Modelleme Etkinlikleri Eğitimi’yle mesleki gelişimini daha ileriye taşıyor. 

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, çocuklara ve gençlere yönelik eğitim projeleri ile birlikte, bireylerin mesleki becerilerini ve sosyal gelişimlerini desteklemeye yönelik eğitim programları gerçekleştirmeye devam ettiklerini kaydetti. Okul öncesi öğretmenlerine yönelik TÜBİTAK destekli, ‘Okul Öncesi Dönem Çocuklarının İstatistiksel Akıl Yürütme Becerilerinin Geliştirilmesinde Veri Modelleme Etkinliklerinin Kullanımı ve Oluşturulması Öğretmen Eğitimi’ programını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’te alanında yetkin bireyler yetişmesine katkı sunuyor, bireysel ve mesleki gelişimi desteklemeye devam ediyoruz” dedi. 

 

Uygulamalı Eğitim 

‘Okul Öncesi Dönem Çocuklarının İstatistiksel Akıl Yürütme Becerilerinin Geliştirilmesinde Veri Modelleme Etkinliklerinin Kullanımı ve Oluşturulması Öğretmen Eğitimi’ programı kapsamında okul öncesi öğretmenlerine, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde mesleki gelişime yönelik uygulamalı eğitimler verdiklerini dile getiren Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde öğrencilerimizi ve eğitim camiamızı içerisine alan eğitim programları ile birlikte, hemşehrilerimizin mesleki ve sosyal gelişimlerini destekleyen eğitim programları ve aktiviteler gerçekleştiriyoruz. Canik’imizde alanında uzman isimlerin katılımıyla içerisinde atölye çalışmalarının da yer aldığı uygulamalı eğitimlerimize devam ediyor, 7’den 70’e eğitim seferliğimizi sürdürüyoruz” şeklinde ifade etti. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER