© Sektorel 2021

Abdi İbrahimden gençlere İlaç Gibi Gelecek staj programı

Türk ilaç sektörünün lideri Abdi İbrahim, gençleri sektöre kazandırmak amacıyla 'İlaç Gibi Gelecek: Uzun Dönem Staj Programı’nı başlatıyor. Toplam 7 bin kişinin başvurduğu programa seçilen 27 genç yetenek, sekiz ay süresince alanında uzman kişiler tarafından verilecek eğitimlere katılacak, sektörde profesyonel deneyim kazanma fırsatı yakalayacak. 

 

HAYATI ve Geleceği İyileştirmek misyonu ile 112 yıldır faaliyet gösteren Abdi İbrahim, genç yetenekleri sektöre kazandırmak amacıyla İlaç Gibi Gelecek: Uzun Dönem Staj Programı'nı 7 Ekim 2024’te başlattı. Staj programında, geleceğin profesyonellerine iş dünyasında fark yaratabilmeleri için geniş bir yelpazede eğitimler sunulacak. Programa katılacak olan 27 genç, sekiz ay boyunca iletişim teknikleri, sunum teknikleri, müzakere becerileri, finansal okuryazarlık, teknik proje yönetimi ve sürdürülebilirlik konularında alanında uzman kişilerden eğitim alacak. Gençler aynı zamanda staj süresi boyunca performans değerlendirmesine tabi tutulacak ve sertifika ile programdan mezun olacaklar.

 

Abdi İbrahim, Türk ilaç sektöründe en yüksek istihdamı yaratıyor ve sürdürülebilirlik politikasında “önce insan” felsefesini benimsiyor. Mevcut yeteneklerin tutulması ve geliştirilmesine ek olarak yeni yetenekleri şirkete kazandırmak için insan kaynağına sürekli yatırım yapan Abdi İbrahim, bu doğrultuda birer yetenek olarak gördüğü gençlerin potansiyellerini ortaya çıkaracak projeleri hayata geçirerek şirketin ve ülkenin geleceğine katkı sağlamaya devam ediyor. Geleceğin liderlerini keşfetme ve nitelikli çalışan istihdam etme hedeflerinin bir parçası olan İlaç Gibi Gelecek: Uzun Dönem Staj Programı da genç yeteneklere kariyerlerinde güçlü bir başlangıç yapma imkânı sunuyor. 

 

‘İlaç Gibi Gelecek’ ile sektöre istihdam sağlanacak

 

Abdi İbrahim İnsan Kaynakları, Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Grup Başkanı Dr. M. Oğuzcan Bülbül konuyla ilgili; “Abdi İbrahim olarak uzun vadeli değer yaratma odağında kurguladığımız HEAL2050 sürdürülebilirlik stratejimizin en önemli hedeflerinden biri de insanın geleceğini iyileştirmek. Bu doğrultuda yetenek yönetimini yüksek öncelikli konularımız arasında görüyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerle hem çalışma arkadaşlarımızın yetkinliklerini geliştirmeyi hem de yeni yetenekleri şirketimize ve sektörümüze kazandırmayı hedefliyoruz. İlaç Gibi Gelecek: Uzun Dönem Staj Programı ile sektörde gençlere fırsatlar sunmaya, geleceğin iş gücüne yatırım yapmaya ve istihdam yaratmaya devam edeceğiz” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER