Yeni Nesil Arslan Pâyidar ile Sektörde « Sektörel Aylık Ekonomi Dergisi

Yeni Nesil Arslan Pâyidar ile Sektörde

25 Mayıs 2018 448 views 0

Mertbey Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Arslan’ın oğlu genç girişimci ve işletmeci Mert Arslan, içerisinde farklı konseptleri barındıran Pâyidar ile yeme-içme ve turizm sektörüne yeni bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor.

 

Hatay’ın İskenderun ilçesinde yeme-içme sektörünün öncü isimlerinden Mikado Restaurant‘ın ortaklarından Yılmaz Arslan’ın tedrisatında yetişen oğlu genç girişimci ve işletmeci Mert Arslan Pâyidar Boutique Hotel/Cafe/Restaurant’ı bölge insanıyla buluşturacaklarını belirterek “Babam Yılmaz Arslan’ın kurmuş olduğu restaurantta çalıştım. Siz de bilirsiniz ki her ebeveynde ‘iş öğrensin, biraz hayatın zorluklarını anlasın’ felsefesi vardır. İşte o felsefe;  benim bir işletmeyi oluşturan tüm alanlarda çalışmamı ve fikir sahibi olmamı sağladı. Bu deneyim ve birikimler kendime olan güvenimle de birleşince Pâyidar Boutique Hotel/Cafe /Restaurant projesi doğdu” dedi.

 

BAYRAĞI TESLİM ALDIK, KOŞUYORUZ

Kendisini yeni nesil, çekirdekten yetişmiş, genç işletmeci-girişimci olarak tanımlayan Mert Arslan “İşletmede iyi olan bir babanız varsa ve siz de bu mesleğe gönül vermişseniz Pâyidar gibi nice kaliteli, vizyon sahibi, kalifiye personel yetiştiren, her şeyden önce insana ve insan yatırımına önem veren, modern çağa ayak uyduran, yeni nesil, tüm damaklara hitap eden, evinizdeymiş gibi hissedeceğiniz, samimi ve ayrıcalıklı, Pâyidar’ın isim anlamı gibi ölümsüz anılar biriktirebileceğiniz mekanlarımız olur. Neden böyle bir yer açmayalım diye düşündüm ve Pâyidar’ın projesi gözümde şekillenmeye başladı. Doğaya olan düşkünlüğümü de göz önünde bulundurarak, tek bir ağaçtan bile vazgeçmeyerek Pâyidar’ı doğanın içine uyarladık. …Ve sürecimiz başladı, bayrağı teslim aldık, koşuyoruz” diye konuştu.

Mert Arslan, bir kere bölgenin damak tadından vazgeçmeden, alışkın olunan tatlardan çok uzaklaşmadan, ancak gastronomi şehri olarak anılan Hatay‘a yakışır bir konsept ile deniz-çam kokusu, yeşil ve mavi renklerinin huzuru eşliğinde Pâyidar’da bekliyor olacaklarının altını çizdi.

 

DAMAK TADININ HER ÇEŞİDİ…

Steak menüde yer alacak etlerin özenle ve titizlikle en iyi yerlerden temin edilerek şahane bir görselle sofradaki yerini alacağını belirten Mert Arslan “Balık menümüzde de çok şık sunumuyla, akılda kalacak bir keyif yaşayacaksınız. Sadece hafta sonları alışkın olduğumuz brunchlar Pâyidar’da gün farkı gözetmiyor mesela. Çocuklarınız, arkadaşlarınız ve aileniz ile birlikte istediğiniz her zaman en taze, en doğal ve en lezzetli kahvaltıları Pâyidar’da yapabileceksiniz. Bitmiyor tabiki; Pâyidar’ın keyfini her köşede yaşayabilmeniz için nargile kamelyamız ‘Pâyidar Hookah’ı sizler için hazırladık. Günün her saatinde sizlere yaşatacağımız konfor için çok heyecanlıyız” şeklinde konuştu.

 

Boutique Hotel’e ait havuz başında yapılabilecek tüm organizasyon, davetler, grup yemekleri için personel ve ekipmanlar ile birlikte hazır olduklarını aktaran Mert Arslan şöyle devam etti: “Öncelikle çocuklarımızın güvenli, sağlıklı, keyifli ve özgürce doğanın içinde iyi vakit geçirmesini istiyorsanız Pâyidar’a gelmelisiniz. Çocuklarımıza özel bir alan sadece oyun parkından ibaret olmamalı, bizler onların kendi alanlarında, yaşıtlarıyla birlikte sosyalleşmeleri için doğal bir ortam sunuyoruz. Yani çocuklar mutlu, aileler mutlu, biz mutlu… Aynı zamanda kalifiye personelin ayrıcalığını kapıdan girdiğiniz andan itibaren hissediyor olacaksınız. Pâyidar sizin sadece yemek yiyip kalkacağınız bir mekan değil, her köşesinde ayrı bir detay yakalayacağınız, her an yaşayan ve yaşatan bir mekan. İnsana olan katma değere inancımız Pâyidar’ın farkını ortaya koyuyor. Pâyidar’ı özel kılan en önemli unsur “sizlersiniz!” Çünkü sizin oradaki mutluluğunuz bizim için kişi farkı gözetmeksizin önceliğimizdir. Bir mekana girdiğinizde ne istersiniz? hijyen, güleryüz, görgülü ve kalifiye eleman, hızlı bir servis, çocuklarınızın keyif ve güvenliği, ölümsüz bir manzara eşliğinde sevdiklerinizle mutlu anlar, kaliteli, taze organik ürünlerle donatılmış bir masa, işini keyifle yapan personel, mutfağına güvenen bir işletme, misafirlerinize evinizdeki konforu yaşatabileceğiniz samimi bir ortam, hatta ekmeğinizi bile fırına girip yapabileceğiniz bir mekan istersiniz öyle değil mi? İşte biz de bu detayları düşünüp; isteklerinize karşılık modern çağın tüm güzelliklerinden faydalanarak sizlere kapılarımızı açacağız.”

 

Boutique Hotel’in önümüzdeki aylarda aynı hizmet kalitesi anlayışı ile kapılarını açacağını da sözlerine ekleyen Mert Arslan “Misafirlerimizi; deniz kenarında muhteşem manzaramız eşliğinde ağırlıyor olacağız. Aslına bakarsanız fark yaratmak için farkında olmak gerekir. Bu sektördeki farklılığın eğitime, gelişime ve beşeri ilişkilere dayandığına inanıyorum. İnsana yatırım yaparsanız “Pâyidar” gibi kalıcı olmayı hedeflemişsiniz demektir. Damak zevkine hitap edeceğimizden şüphemizin olmadığı ortadadır. Yıllardır müşterilerimiz, çevremiz ve ailemizin güvenini kazandık ve kazanmaya devam ediyoruz. Vizyonumuz da bu temele dayanıyor. Biz kocaman bir aileyiz ve ailemizi oluşturan tüm bireylerin mutluluğu vazgeçilmezimizdir. Yılların deneyimiyle beraber benim bu yolda en büyük yol göstericim ve destekçim babam olmuştur. Başta babam Yılmaz Arslan olmak üzere birkaç kişiye teşekkür etmek isterim. Beraberinde; bana güvendikleri ve desteklerini hiçbir zaman esirgemedikleri için aileme, Pâyidar’ın oluşum sürecinde bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, bilgi ve ekibini bizimle paylaşan Sayın Mimar Saner Belli ve ailesine emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Son olarak Pâyidar Boutique Hotel/Cafe / Restaurant’ın yapımında yanımızda olan çözüm ortaklarımıza teşekkür eder, hepimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.”

BENZER KONULAR
YORUM YAZ