Bayıltan Lezzet Kebo İskenderun’da

19 Ağustos 2017 215 views 0

Hatay’ın Antakya lezzetini Türkiye’ye tattıran, ‘Diyet Düşmanı’ sloganıyla yiyecek sektöründe öne çıkan Kebo’yu ilçeye taşıyan genç işadamı Mustafa Çetinkaya “İskenderunlular da bu lezzetin bağımlısı olacak” dedi.

 

Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük kentlerde lezzetiyle kedine bir hayran kitlesi oluşturan, Antakya döneri Kebo’yu İskenderun halkıyla da buluşturmak istediklerini ifade eden genç işadamı Çetinkaya sağlıklı ve katkısız olması için birçok ürünün Kebo’nun kendi tesislerinde üretildiğini söyledi.

 

Sosundan ekmeğine, mayonezinden baharatına ve Kebo’ya lezzetini veren acı biberi dahil her şeyin tesislerinde tamamen doğal yöntemlerle hazırlanıp müşterilere sunulduğunu vurgulayan Mustafa Çetinkaya “Tavuklarımız Türkiye’nin en seçkin firmalarından seçilir, tesislerimizde özel sosu ve baharatıyla terbiye edildikten sonra müşterinin damak tadına sunulur. Eşsiz ve özel sosta dinlendirilmiş göğüs ve buttan oluşan piliç eti; odun fırınında pişen geleneksel el yapımı ekmeğinde, yanında patates kızartması, Kebo’ya özel mayonezi ve taze domatesten yapılan baharat sosu ile servis edilir. Bu eşsiz birlikteliğe dilenirse salatalık turşusu da eklenir. KEBO gelen geçer tatlar değil, aroması ve değişken (kişinin damak zevki ve isteklerine göre farklı şekilde oluşturabileceği) lezzetleriyle sektöründeki tüm firmalardan farklıdır” diye konuştu.

 

ACIDA İDDALIYIZ!

Kebo’da kullandıkları ve iddialı oldukları acının kendilerine özel bir biber olduğunu belirten Mustafa Çetinkaya “Hatay’ın bereketli topraklarında sadece Kebo için özenle mevsiminde yetiştirilir. Acılı Kebo, alışkın olmayanların bünyelerine geçici olarak zarar verebilir. Acı seçeneklerimiz; hafif acı, az acı, orta acı, acı ve bol acı olmak üzere 5 farklı seçenek olarak sunulmaktadır. Acıyı seven fakat Kebo’yu ilk kez tadacak müşterilerimizin az acılı ile bu lezzeti deneyimlemelerini tavsiye ederiz. Aksi halde Kebo canınızı çok yakabilir. Ürünlerimizin tamamı %100 doğal ve katkısızdır. Doğal olarak Kebo; içerisinde hiçbir kimyasal katkı maddesi ve koruyucu bulundurmamaktadır” şeklinde konuştu.

 

İskenderunlu, döneri çok seven, vazgeçemeyen bir yer olduğunun altını çizen Çetinkaya şunları söyledi: “Bu yüzden her köşe başında bir dönerci görmek mümkün. Özellikle bu kadar çeşitlilik varken insanların sizi tercih etmesi için lezzeti ve hizmet anlayışını en üst seviyede tutmak gerekiyor. Yoksa çok kısa sürede piyasadan silinip gidersiniz. Bende bu düşünceler ışığında lezzeti ispatlanmış herkes tarafından beğenilen Kebo döneri İskenderun halkına sunmanın haklı gururunu yaşıyorum.”

BENZER KONULAR
YORUM YAZ